Novosti

Alfa radio odaje počast Oliveru Dragojeviću

today29. srpnja 2024. 37

Background
share close

Vela Luka i Bjelovar u čast Oliveru.

 

Na današnji dan prije 6 godina napustio nas je hrvatski glazbenik i tekstopisac Oliver Dragojević. Oliver je svojim radom i glazbom obilježio 20. stoljeće u hrvatskoj glazbi.

 

Izvor: YouTube screenshot

 

Od 2019. godine njemu u čast održava se petodnevni koncert pod nazivom Trag u beskraju. Koncert je ove godine započeo 26. srpnja na trajektu “Oliver” uz Antu Gelu, Dinu Petrića i Juru Brkljaču, a trajat će sve do 31. srpnja. 29. srpnja na rivi u Veloj Luci nastupit će mnoga poznata hrvatska imena kao što su Petar Grašo, Jelena Rozga, Zorica Kondža, Dalmatino, Guliano i Martin Kosovec, a cijeli koncert prenosit će Hrvatska radiotelevizija. 30. srpnja rezerviran je za koncert Tomislava Bralića i klapu Intrade dok će posljednji dan ovog petodnevnog koncerta publika moći uživati u jazz koncertu Antonia Serrana i Federica Lechnera.

 

 

Bjelovar također svira u čast Oliveru. Danas, 29. srpnja, od 20 sati u Caffe baru Platinum slušat će se hitovi, ali i one pomalo zaboravljene pjesme, Olivera Dragojevića. A, Oliverov glazbeni opus također možete čuti na frekvenciji Alfa radija. Ne morate ići u Velu Luku da biste odali počast Oliveru, samo uključite frekvenciju 100,1 MHz ili stream Alfa radija!

 

Written by: Ema Skroban

Rate it

Previous post

Novosti

AC/DC U BRATISLAVI

AC/DC, falš tonovi Briana Johnsona, 2 sata čekanja za izlazak s parkirališta, puno dobre energije i ispunjenje dječačkog sna.     AC/DC u svibnju ove godine započeo je svoju Power Up turneju po Europi. S rasprodanim koncertom u Bratislavi, ovi energični starci poslužili su dozu hard rocka fanovima kojh je bilo oko 120 tisuća. Među fanovima bio je i glumac Ognjen Milovanović koji je prepričao doživljaje s koncerta.     […]

today24. srpnja 2024. 110 2

0%