Ivan Ileković

Background

ALFA JUTRO

Svako jutro od ponedjeljka do petka, budite uz Ivana Ilekovića u radijskom showu koji će vas razbuditi i pripremiti za novi dan! U Alfa jutru od 6:15 do 9:00, Ivan vas vodi na putovanje kroz glazbu koja će razbuditi sve pospance. Ivanova strast prema glazbi možda će vas potaknuti da svako jutro postanete “jutarnji glazbeni znalac” jer s njim ćete otkriti nove ritmove, legendarne hitove i nevjerojatne glazbene priče koje […]Vrckast i maštovit – dvije su riječi kojima bi se opisao Ivan Ileković, voditelj Alfa radija čiji glas u ranim jutarnjim satima ima prilike čuti cijela središnja Hrvatska.

No, teško je tog mladog i perspektivnog 29-godišnjaka opisati u samo dvije riječi jer od malih nogu njegove su ambicije bile velike.

“– Djetinjstvo sam proveo u jednom malom, ali predivnom selu Šandrovac kraj Bjelovara. Najviše su mi u sjećanju ostali ljetni mjeseci koje sam provodio s bakom, djedom i prijateljima iz ulice. Uz prašinu i ljeta, tu su uspomene vezane i uz zimu i snijeg koji je tada bio obilan za razliku od danas. Uglavnom smo prijatelji i ja bili vani, trčali, ludovali, igrali se te sami izmišljali igre, ljude, situacije – priča Ileković.” …nastavi čitati.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Ivan Ileković (@liam.nisam)

 

Rate it

Dj

0%