Glazba

Patricija Špoljarić: Očaravajući nastup mlade glazbenice na Alfa radiju

today19. srpnja 2023. 366 4 5

Background
share close

Uzbudljivo prijepodne na Alfa radiju dobilo je posebnu notu kada je mlada glazbenica Patricija Špoljarić iz Bjelovara stala pred mikrofon i zapjevala.
Patricija je predstavila svoju prvu autorsku pjesmu “Umjesto mene”.

Uživo u studiju izvela je svoju pjesmu koja je osvježavajuća kombinacija modernog pop zvuka i emotivne teksta.

Nakon izvedbe svoje autorske pjesme, Patricija nas je odlučila iznenaditi obradom pjesme “Stranac u noći” legendarnog Massima.  Njezin jedinstveni pristup ovoj pjesmi oživio je poznate stihove na nov način. Nježna i istovremeno moćna interpretacija pokazala je da Patricija ima vlastiti glazbeni izričaj koji se ističe.

Patricijin talent, mladost i autentičnost zasigurno su privukli pažnju mnogih glazbenih entuzijasta. Nastup na Alfa radiju predstavlja samo početak njezine glazbene karijere, a sigurno će biti zanimljivo pratiti njezin uspon na glazbenoj sceni.

Patricija Špoljarić svojim nastupom na Alfa radiju dokazala je da talent, strast i autentičnost mogu preobraziti glazbeni svijet. Njezina prisutnost na radiju donijela je osvježenje i novo svjetlo u glazbenoj industriji. Nema sumnje da ćemo još mnogo čuti o ovoj mladoj glazbenici i njezinom putu prema uspjehu.

Written by: Alfa radio

Rate it

Previous post

Glazba

Live Aid koncert 1985.: Glazbeni fenomen solidarnosti

Godina 1985. obilježena je događajem koji je zauvijek promijenio glazbu i humanitarnost. Live Aid koncert, održan 13. srpnja 1985., okupio je ikonične izvođače i zajednički cilj - borbu protiv gladi. Ovaj povijesni događaj je dokaz moći glazbe i sposobnosti da ostvari pozitivne promjene. Live Aid koncert se održao na dva mjesta - stadionu Wembley u Londonu i stadionu Johna F. Kennedyja u Philadelphiji. Bob Geldof i Midge Ure su organizirali […]

today13. srpnja 2023. 190

0%