ALFA PRIJEPODNE

Background
share close
Četvrtak 09:00 trending_flat 12:00

Dobrodošli u “Alfa prijepodne”, po svakodnevnu dozu inspiracije, aktualnosti i najbolje glazbe!

Ovaj show vas vodi na nevjerojatno putovanje kroz središnju Hrvatsku, prateći najvažnija događanja.

Ponedjeljkom, utorkom, srijedom i petkom, na čelu s Gabrijelom Čuljak, stavljamo fokus na rubriku “100,1% pozitivno.” Očekujte inspirativne priče, ljude koji su napravili pozitivan utjecaj na svoju zajednicu te savjete i ideje kako svakodnevno učiniti svijet ljepšim. Uz “Alfa prijepodne”, nema sumnje da ćete početak i kraj tjedna završiti s osjećajem nade i optimizma.

Srijedom i četvrtkom, Dijana Čerčić vas vodi u “Alfa prijepodne” s potpuno drugačijim okusom. Istražujemo puls središnje Hrvatske i donosimo vam najsvježije vijesti i priče. Bez obzira tražite li informacije o lokalnim događanjima, kulturnim inicijativama ili poslovnim uspjesima, “Alfa prijepodne” je vaš prozor u sve što je važno u ovom dijelu zemlje.

I naravno, tijekom cijelog tjedna, prateći sve ove uzbudljive priče, imamo i najbolju glazbu koja će vas pratiti tijekom jutra. “Alfa prijepodne” je ključna stanica za informacije, inspiraciju i zabavu, sve skupa sa zvukom koji će vam razveseliti dušu. Ne propustite ni jedan dan s nama jer svako “Alfa prijepodne” donosi nešto novo za vas!


Rate it
0%