Novosti

Alfa među pet najboljih u Hrvatskoj, ‘lovi’ najprestižniju domaću medijsku nagradu

today10. prosinca 2022. 132 3 5

Background
share close

Alfa radio nominiran je za najprestižniju medijsku nagradu Zlatni Studio koju šestu godinu za redom organiziraju Jutarnji list, magazin Studio i Hanza Media!

Studiju su u petak objavljene nominacije za Zlatni Studio u šest kategorija, a u kategoriji Radio za najbolju radijsku postaju u Hrvatskoj nominirani su Alfa, Otvoreni, Radio Dalmacija, Radio Istra i Radio Rijeka. Glasovanje je otvoreno, Alfu možete podržati OVDJE.

Svrstavanje u društvo pet najboljih radijskih postaja u Hrvatskoj dokaz je da je Alfa, u manje od četiri godine, koliko svijetli na medijskom nebu, pronašla put do publike te se pozicionirala kao prepoznatljiv i uspješan medij.

Glasovanje za favorite u svim kategorijama otvoreno je objavom nominacija stručnih žirija. No, odluku u konačnom pobjedniku donijet će publika koja može glasovati do 30. prosinca.

Prvi krug glasovanja odvija se kroz tri kupona u Studiju 9., 16., i 23. prosinca te online glasovanje od 9. do 30. prosinca. Finalisti nagrade bit će objavljeni 6. siječnja 2023. Nakon toga slijedi novi krug glasovanja online i putem kupona. Za Alfa radio već danas možete glasovati OVDJE!

Više o nagradi Zlatni studio te kandidatima u ostalim kategorijama pročitajte OVDJE.

Written by: Alfa radio

Rate it

Previous post

Novosti

Laura Miletić predstavila prvi singl

Mlada glazbenica iz Bjelovara Laura Miletić, predstavila je svoj prvi singl "Prolaziš" u jutarnjem showu Alfa radija. Ovu pjesmu kao autorski tim potpisuju Dražen Majer i Dražen Pavin dok je za produkciju zaslužan Domagoj Perišić. https://www.youtube.com/watch?v=o8pPlHXuw1s&ab_channel=LauraMileti%C4%87 Laura je studentica na prehrambeno tehnološkom fakultetu u Zagrebu i uz studij se profesionalno bavi pjevanjem. Trenutno je zauzeta nastupima i radom na novim pjesmama, a najavila je i album u bliskoj budućnosti.   […]

today16. studenoga 2022. 458 4

0%