Damir Kopriva

Background

ALFA POSLIJEPODNE

Dobrodošli u “Alfa poslijepodne,” gdje radnim danima od 14 do 17 sati Damir Kopriva postavlja ton za vaše poslijepodne uz savršenu kombinaciju izvrsne glazbe i fascinantnih gostiju! Kad sunce dostigne zenit, a dan postane čaroban, Damir Kopriva dolazi u vaša ušesa s paletom glazbenih hitova koja će osvježiti vaše raspoloženje. “Alfa poslijepodne” je glazbena oaza u kojoj možete očekivati raznolikost žanrova, od klasičnih do najnovijih hitova, koja će vas držati […]Damir Kopriva – vaš vodič kroz “Alfa poslijepodne.” Ovaj voditelj ima smisao za humor toliko originalan da bi ga mogli zvati pravim radijskim šarmerom. S njim je svaki trenutak je neobična avantura, a svaka obična priča ima svoju jedinstvenu notu sarkazma koja vas nasmijava i potiče da razmislite izvan okvira.

Njegov neobičan pogled na svijet otvara vrata novim perspektivama i neprestano iznenađuje. Damir Kopriva vodi vas kroz humoristični labirint uma, gdje se obični događaji pretvaraju u urnebesne anegdote i gdje ništa nije onako kako se čini na prvi pogled.

On vješto balansira između suptilnog sarkazma i smijeha koji oslobađa.

Uz Damira Koprivu, svako poslijepodne je odlazak u nepoznato. Bez obzira na to jeste li u vožnji kući, kuhati večeru ili jednostavno uživate u opuštanju, on će učiniti vaš dan svjetlijim.

Rate it

Dj

0%