Na današnji dan

NA DANAŠNJI DAN: ROĐEN HARRY STYLES

today1. veljače 2024. 16 1

Background
share close

Na današnji dan 1994. godine rođen je engleski pjevač i glumac Harry Styles.

FOTO: hstyles.co.uk

Styles je svoju glazbenu karijeru započeo 2010. godine kao dio planetarno popularnog boy benda One Direction. Godinu nakon raspada One Directiona, Styles 2017. godine objavljuje svoj prvi solo album ‘Harry Styles’ s kojim se vrlo brzo popeo na prva mjesta top ljestvica u Velikoj Britaniji i Sjedinjenim Američkim Državama. Samo dvije godine nakon prvog albuma uslijedio je ‘Fine line’, njegov drugi album koji je ujedno i najnoviji album uvršten u Rolling Stoneovih 500 najboljih albuma svih vremena. Treći album ‘Harrys’s House’ također je bio veliki komercijalni uspjeh, a pjesma ‘As it was’ prema Billboardu postala je pjesma broj jedan u svijetu u 2022. godini.

Osim pjevačke karijere koja je već sad puna nagrada, Styles se bavi i glumom. Svoj glumački prvijenac odradio 2017. godine u Nolanovom Dunkirku, a glumačku karijeru nastavio je u ‘Eternalsima’ iz 2021. godine i ‘Don’t worry darling’ i ‘Mister Policeman’ iz 2022. godine.

Written by: Vjeran Babić

Rate it

Previous post

Na današnji dan

NA DANAŠNJI DAN: ROĐEN DARKO RUNDEK

Na današnji dan 1956. godine rođen je Darko Rundek. Počeci Rundekove glazbene karijere usko su vezani uz Haustor, jednu od najvažnijih novovalnih pojava. Prije Haustora, Rundek je sa Srđanom Sacherom svirao u Komuni, neformalnom bendu koji 1979. godine, pridruživanjem Borisa Leinera i Ozrena Štiglića postaje Haustor. FOTO: darko-rundek.com Osamdesete godine prošlog stoljeća Haustor se pjesmom „Moja prva ljubav“ probija na radio stanice i tamo ostaje do dan danas. Nakon radijskog […]

today30. siječnja 2024. 22 1

0%